1332750205_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tahna:
75g aurajuustoo muruna
2 kourallista rucolaa
2 isoa rkl pestoa

Soseutin ainekset sekaisin ja laitoin kääryleiden väliin n.2rkl/pihvi.

1332750260_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1332750279_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1332750296_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leikkasin possun ulkofileestä noin ½ sentin viipaleita ja nuijin ohuemmiksi ja isommiksi.Laitoin
täytettä ja rullasin kääryleiksi.Laitoin hammastikuilla kiinni
ja paistoin kuumalla pannulla hyvän värin nopeesti kääryleisiin.Rouhin päälle hieman mustapippuria.
Nostin kääryleet uunivuokaan, poistin tikut ja lisäsin pannulle desin verran vettä, kun täytettä oli valunut pannuun.
Kaadoin tämän seoksen kääryleiden päälle uuniin ja paiston 200 asteessa reilun 15 minuuttia.