Kuva täytekakusta  unohtui ottaa.Mutta laitan ohjeen kuitenkin talteen,jos joskus tulee tehtyä uusiks samaa.

 palvikinkkukakku ja
kylmäsavulohikakku

Molempiin kakkuihin oli käytetty leipinä ruis ja täysjyväpaahtoleipää.(16 palaa/rulla)
palvikinkkukakku:
kostutus maito
täyte:
200g ruohosipulituorejuustoa
½prk creme fraichea
10 senttiä tuorekurkkua kuutioina
2 suolakurkkua kuutioina
½punanen paprika kuutioina
mustapippuria,ruohosipulia
n.300g palvikinkkua kuutioina
Päällinen:
1dl pirkka kevyt majoneesia ja 150-200 yrttituorejuustoa

kylmäsavulohikakku
kostutus kalaliemi
täyte:
200g katkaraputuorejuustoa
½prk creme fraichea
10 cm tuorejuustoa kuutioina
300g kylmäsavulohta pieninä paloina
tuoretta tilliä
vähän aromisuolaa
Päällinen:
1dl pirkkakevytmajoneesia ja 150-200g ruohosipulituorejuustoa

Elikkä levitä pöydälle leivinpaperin päälle 16 palaa paahtoleipää neliön muotoon.(poista eka reunat leivistä tai kostuta reunat erityisen hyvin)Itse laitoin vuorotellen ruista ja täysjyväleipää.Kostuta ja levitä täyte päälle.Rullaa leivinpaperin avulla rullaksi ihan kun kääretorttu.(tiukaksi rullaksi).Kierrä vielä kelmu päälle ja anna mehustua jääkaapissa yön yli.Itse kääntelen aina välillä rullaa.Ennen päällystyksen laittamista kokeile sormella onko rulla tarpeeksi kostea.Itse kostutin hieman vielä lisää ennen päällystyksen laittamista.

Suolasena piirakkana oli savurouhepiirakka

pohja:
150g voita
ripaus suolaa
3-3.5dl vehnäjauhoja
½dl kylmää vettä
Nypi voi,jauhot ja suola sekaisin.Lisää nopeasti vesi ja levitä voidellun piirakkavuuan pohjalle.(24-26cm)
Paista uunissa n.10 minuuttia 200 asteessa.
Lisää täyte ja päällinen ja paista vielä ½ tuntia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

täyte:
200g savupoikien savurouhetta
½ punanen paprika
kirsikkatomaatin puolikkaita
1 pallo mozzarellaa viipaleina
Päälle:
2dl kermaa(tai maitoa)
2 kananmunaa
2dl juustoraastetta
ruohosipulia

Täytekakkuna oli mansikkakakku joka oli 6 munan peruskakkupohja.Täytteinä oli mansikka ja valkosuklaamousse.

mansikkamousse:
500g pakastemansikoita muusattuna
6 liivatetta
2,5 flora vispiä
200g tuorejuustoa
vajaa desi sokeria
2tl vaniljasokeria
0,5dl mehua liivatteiden liottamiseen
Laita liivatteet kylmään veteen pehmeämään.Vatkaa flora vispi,lisää mukaan tuorejuusto,mansikat ja muut aineet.Laita puristetut liivatteet kuumaan mehuun ja anna hieman jäähtyä.Lisää seos ohuena nauhana koko ajan vatkaten flora vispi ja tuorejuustoseokseen.

valkosuklaamousse:
3 liivatetta
1,25dl flora vanillaa
100g vaniljatuorejuustoa(tai tavallista)
1tl vaniljasokeria
100g valkosuklaata
½dl vettä
Laita liivatteet kylmään veteen pehmeämään.Vatkaa flora vanilja,lisää tuorejuusto,v-sokeri ja sulatettu valkosuklaa.Kuumenna vesi ja lisää siihen puristetut liivatteet.Anna jäähtyä ja lisää seokseen ohuena nauhana.