1958005.jpg
800g jauhelihaa
200g savupekonia
400g keittojuureksia(2 pussia)
1tl paprikajauhetta
1tl chilijauhetta
1 kananmuna
½dl korppujauhoja
2tl valkosipulirouhetta
mustapippuria
3tl dijonsinappia
Keitin 5 minuuttia keittojuureksia ja soseutin.Lisäsin seokseen korppujauhot ja mausteet.
Sekotin lihat,pekonit,kananmunan ja kasvikset sekaisin ja muotoilin pihveiksi.Uunissa 200 asteessa melki ½ tuntia.
Paistoin ensiksi koepihvin pannulla ja en lisännyt suolaa ollenkaan,koska pekonista tuli suolaa riittämiin.Mulla oli ollut se pakasteessa ja olen huomannut että muuttuu siellä paljon suolaisemmaksi,kun normaalisti.En tiedä sitten onko vaan kuvittelua =)
Lisänä oli perusmakaronilaatikkoa ilman lihaa.