Jopas oli vaikeeta keksiä ruualle nimi Silmänisku

1251041751_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tää oli lähinnä kyllä padan ja keiton välimuoto,mutta meillä tykätään liemestä.Siihen on hyvä dippailla vaaleeta leipää.

Ja iso satsi tuli ja oli tarkotuskin niin riittää myös huomiselle.Kasvikset näyttelivät tässä pääosaa,mutta lihaa voi lisätä oman maun mukaan,jos niin haluaa.

kilo perunoita

3 porkkanaa

kesäkurpitsa

punanen paprika

2 sipulia

rkl valkosipulirouhetta

1tl mustapippuria

tl suolaa

5rkl tandoorimasala maustetta

½ kuivattu chili

litra vettä

400g broilerisuikaleita

Pilkoin ainekset ja laitoin kaikki valurautapataan.Mausteet ja neste päälle.Annoin muhia hellalla tosi kauan.Oisko ollut lähes 1,5 tuntia.Perunat ja porkkanat pysyivät hyvin paloina,mutta kesäkurpitsa hieman pehmeenty.Jos haluat säilyttää napakan koostumuksen niin lisää kesäkurpitsat paljon myöhemmin sekaan.

Edit:Ei kannata tehdä näin isoa satsia uusista perunoista,kun minä.Maku ei ollut perunoissa ollenkaan hyvä enään tänään..