1296346232_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1296346257_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1296346335_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

5dl lämmintä vettä

1,5tl suolaa

pussi kuivahiivaa

9dl gluteiinitonta jauhoseosta(mulla Pirkkaa)

reilu desi perunamuusijauhetta

0,75dl öljyä

täyte:

sipulia(kuullotin öljyssä)

kinkkusuikaleita

purjon vihreää osaa silputtuna

juustoa raasteena

mustapippuria ja suolaa

Sekoita veteen suola,hiiva jauhot, muusijauhe ja viimeksi öljy.Vaivaa hetken ja anna kohota lämpösessä paikassa.

Tee pieniä kakkaroita ja taputtele ne littaniksi kädessä.Laita rkl täytettä jokaiseen ja taita puolikuun muotoiseksi.Voitele voilla ja ite laitoin päälle unikon siemeniä. 175-200 asteessa,kunnes kypsiä.Mulla eka pellillinen kuivatti reunoja ja alensin lämpöä.Toinen pellillinen oli hyviä,kun lämpöä oli 175 astetta.