1254315511_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Testaus jatkuu..Tässä kans Kariniemen kermasia minuuttipihvejä ja mausteena Rajamäen hunaja väkiviinaetikkaa.

Etikat sopii hyvin mausteeksikin,vaikka ite oon niitä lähinnä säilömiseen ja salaatteihin käyttänyt.

Tein yhden annoksen ruuan tästä,kun tytär söi hieman eri aikaan kun muut.

kourallinen keitettyä nuudelia(keitin vedessä, jossa oli mukana kuivattuja keittovihanneksia)

1 broilerin kermamarinoitu minuuttipihvi paloina

pala keltasta paprikaa suikaleina

pala punasta paprikaa suikaleina

pala purjoa renkaina

n.puoli desiä kevyt ruokakermaa 4%

2rkl hunaja väkiviinaetikkaa

Lorautin tilkan öljyä pannulle ja kypsensin kasviksia ja kypsiä broilerin paloja hetken.Kuitenkin niin, että jäi kasvikset rapsakoiksi.Lisäsin nuudelit ja ruokakerman.Kuumensin ja lisäsin etikan ja laitoin tarjolle.