Lähikauppaan oli tullut harissaa myyntiin ja se antoi mukavan tulisen maun keittoon.Talvipakkasilla tää keitto ois tosi hyvää,mutta hyvin maistui nytkin.

10 perunaa pilkottuna
500g paistijauhelihaa(paistoin ja maustoin jauhelihamausteella ja harissalla)
n.300g broccolisekoitusta
3dl sipulihakkelusta
2 valkosipuli-yrttiliemikuutiota(tai vaikka lihaliemikuutiota)
vettä sen verran,että perunat peittyvät
4dl tomaattimurskaa,valkosipulia,pizzamaustetta(olin tehnyt tämmösen seoksen pizzaa varten ja soseuttanut,mutta käytin sen nyt tähän)
Kiehauta perunat ja sipulit liemikuutioiden kanssa vedessä.Lisää paistettu ja maustettu jauheliha.Kun perunat on melkeen kypsiä lisää broccolisekoitus ja tomaattimurska.