1807783.jpg
Olin tehnyt koe mielessä pakkaseen piirakkataikinan ja nyt sen sitten paistoin.Ihan hyvin säilyi kuukauden päivät ja oli mukavaa käsitellä.
Olin tehnyt sen tällä ohjeella:
reilu desi flora culinessia
n.3dl jauhoja
n.0,5dl kylmää vettä
Sekoitin ainekset ja laitoin pakastepussissa pakastimeen.Sulatin jääkaapissa ja painelin jauhotetuin käsin voidellun piirakkavuuan pohjalle.
Paistoin 200 asteessa vajaan 10 minuuttia ennen täytteiden lisäämistä.
Täytteiksi laitoin:
savupalvikinkkua n.200g
punaista paprikaa 1/3 osa
katkarapuja n.80g
ananasta ½ prk paloina
basilikanlehtiä
maustamatonta joghurttia n.3dl
2 kananmunaa
ruohosipulia ja chiliä mausteeksi.
juustosiivuja
Pohjalle laitoin kinkut ja katkaravut.Juustosiivut niiden päälle.Paprikat tein suikaleiksi ja levitin ananaksen kanssa juuston päälle.
Päälimmäiseksi basilikanlehdet ja maustettu joghurtti/kananmunaseos.
uunissa 35 minuuttia ja 200 astetta.

Maustamattoman joghurtin voi korvata kermaviilillä,ruokakermalla tai vaikka maidolla.