1302898358_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1302898382_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

taikina:

5 dl vettä

1pss kuivahiivaa

2 tl suolaa

1 rkl sokeria

1 dl öljyä

2 munaa

n.1,5-1,7litraa jauhoja

täyte:

400g naudan jauhelihaa(hyvin maustettuna)

2 sipulia pilkottuna

2dl keitettyä puuroriisiä(lihaliemessä)

100g savuporotuorejuustoa

hieman ketsuppia ja sinappia

Keitä riisi kypsäksi,paista jauheliha ja kuullota sipulit ja mausta.Lisää joukkoon tuorejuusto ja ketsuppi/sinappi


Tee taikina niinkuin normaalisti hiivataikina tehdään ja anna kohota reilu puoli tuntia.(taikinan teon ohje esim:TÄÄLLÄ)

Pyöritä samankokoisiksi pulliksi ja taputtele littaniksi.Laita täytettä 2rkl ja nipistä taikina kiinni esim:puolenkuun malliin.

Voitele kananmunalla tai öljyllä ja ripottele pinnalle halutessasi esim: unikonsiemeniä tai juustoraastetta.

Paista 225. asteisessa uunissa reilu 10 minuuttia