Kyllä taas huomas kuinka pizzapohjasta voi tulla erilaista,vaikka samoja aineita käyttää.Toinen kerta kun todettiin et ihana pohja tulee,kun tekee pohjan ajoissa ja laittaa jääkaappiin odotteleen.
Sieltä sit vaan kaulii kun pizzan teon aika on.(meillä tykätään rapeesta pohjasta).
Tein pohjan 4dl vettä,7g kuivahiivaa(vajaa sunnuntain hiivapussi),2tl suolaa,oliiviöljyä loraus ja jauhoja että on hyvä leipoa.
Tästä tuli kaks pellillistä +yks pyöree pizza.250 astetta ja alin taso uunissa.
2026843.jpg
Tytär täytti tonnikalalla,ananaksella,tuoreella basilikalla,tomaattimurskalla,pizzamausteella ja juustoraasteella.
2026845.jpg
Meille tehtiin oikeen juustoinen versio.Toiselle puolelle tomaattia,mozzarellaa,pestoa tomaattimurskaa,pizzamaustetta ja juustoraastetta.
Toiselle puolelle tonnikalaa,paprikaa,tomaattia,mozzarellaa,aurajuustoa,
tomaattimurskaa,ananasta,juustoraastetta ja pizzamaustetta