1264876934_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

pohja:
1,5dl lämmintä vettä
rkl kuivahiivaa
tl suolaa
3rkl oliiviöljyä
½dl kaurahiutaleita
2-3dl vehnäjauhoja

Sekoita kuivahiiva,suola ja kaurahiutaleet lämpöiseen veteen.Anna turvota hetki.
Lisää öljy ja jauhoja sen verran,että tulee kiinteähkö taikina,jonka voi jauhotetuilla
käsillä taputella pellille.
Anna kohota kymmenisen minuuttia ennen pellille taputtelua.

täyte:
1dl maustettua kermaviiliä(meillä oli eilisistä tortilloista jäänyttä dippikastiketta)
150g palvikinkkua kuutioina
1 sipuli
1 prk Pirkan kanttarelleja
pala punasta paprikaa
100g emmentaljuustoraastetta

Kuullota pilkottu sipuli voissa ja lisää huuhdellut kanttarellit.Pyörittele hetki.
Laita pohjan päälle kermaviili,palvikinkkukuutiot ja juustoraaste.Päälimmäiseksi kanttarelli-sipuliseos ja paprika.
Paista uunin alaosassa 225 asteessa n.puoli tuntia

1264877053_img-d41d8cd98f00b204e9800998e