1262958.jpg
Hapanimeläkastike:
4rkl kalakastiketta
2rkl omenaviinietikkaa
2rkl hienoa sokeria
2rkl tomaattipyrettä

10 senttiä purjoa ja sen vihreä osa
3 pienehköä porkkanaa lastuina
½ yksikyntinen valkosipuli
600g porsaansisäfilettä ohuiksi suikaleiksi leikattuna
350g nuudeleita
2 kanamunaa+2tl vettä vatkattuna
öljyä

Valmista hapanimeläkastike ja laita sivuun.
Paistoin ensiksi kuumassa wokissa lihasuikaleet(tilkassa öljyä)
ja laitoin sivuun odottamaan.
Laitoin nuudelit kattilaan ja päälle runsaasti kuumaa vettä ja jätin kypsymään.
Sillä aikaa kypsensin öljyssä valkosipulin,porkkanat ja purjon.
Laitoin sivuun odottamaan.
Kypsät nuudelit valutin vedestä ja laitoin kuumaan wokkiin.Päälle kaadoin hapanimeläkastikkeen.
Lisäsin lihat ja vihannekset.Pyörittelin hetken että kaikki kuumenivat.
Tein keskelle kolon johon kaadoin vatkatut kananmunat.
Annoin hyytyä ja sitten sekoitin muiden aineiden joukkoon.

Mulla oli sisäfile marinoitua,koska muuta ei ollut just nyt saatavilla.
Pyyhin marinadit pois,mutta hieman siihen makua oli jo imeytynyt.
Jos teet nature fileestä,niin voi olla,että joutuu lisäämään hieman maustetta lisää.
esim:kalakastiketta tai soijaa

Lisänä salaatti jossa oli:
kurkkua,tomaattia,fetajuustoa,herneitä ja tilliä