1989487.jpg
Jostain ruokakirjasta olen tämän ohjeen joskus ottanut,mutta en muista mistä.Nyt vasta kokeilin ja hyväähän se oli.Tosin niin hyvää,että tekisin meille kolmelle seuraavalla kerralla melki tupla annoksen.
2rkl oliiviöljyä
2dl hienonnettua sipulia
5 murskattua valkosipulinkynttä(käytin 1,5 yksikyntistä)
½dl kuivaa valkoviiniä
4dl tomaattimurskaa(käytin paseerattua tomaattia)
1 kasvisliemikuutio
1dl vettä
(suolaa)
mustapippuria myllystä
400g katkarapuja
1tl kuivattua basilikaa tai muutama tuore lehti
1dl raastettua parmesaania
Kuumenna öljy kattilassa ja freesaa siinä sipuli.Lisää valkosipuli ja tomaattimurska,freesaa hetki.Kaada sekaan vesi,liemikuutio ja valkoviini.Mausta.
Lisää katkaravut ja kiehauta,mutta varo keittämästä,ettei ravut sitkisty.Tarjoile syvistä lautasista ja tarjoile patongin kera.Lisää juuri ennen tarjoilua parmesaaniraaste.
Meillä tätä syötiin Kuubalaisen leivän kera.