Minä marinoidun tuotteen vastustaja ostin valmiiksi marinoituja possun kinkkusuikaleita :(.Ihastuin suikaleiden säntilliseen kokoon, kun itsekkin tehtaassa 11v työskennelleenä tiedän, ettei se aina sitä ole vaan suttuakin joukkoon pääsee.Ja hintakin oli mieluisa ;).

Nyt oli suikaleet isoja ja ei roikkunut läskit mistään reunasta.

1321914127_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässäpä ohje millä tän valmistin ja oli kyllä maittavaa.Ehkä juuri siksi, kun ei oo pääsyt kyllästymään valmiiden marinaadejen makuun.

600g marinoituja kinkkusuikaleita

½ kesäkurpitsa kuutioina

150g paprikaa ja papuja pakkasesta

kourallinen hillosipuleita

1 Knorrin lihanmakuista fond du chef kuutiota

1dl olutta

vettä niin paljon, että lihat peittyvät

½ dl kermaa

1tl kuivattua/rouhittua valkosipulia

½tl chilijauhetta

suurustin maissijauholla hieman

Kypsensin lihat tilkassa öljyä ja laitoin pataan.Lisäsin mukaan kaikki muut paitsi kerman ja vihannekset.Annoin muhia reilun ½ tuntia ja lisäsin kermaan sekoitetun maissijauhon ja vihannekset.Kypsensin vielä 3-4 minuuttia.Tarkistin maun ja syötiin riisin ja perunan kera.