Minä marinoidun tuotteen vastustaja ostin valmiiksi marinoituja possun kinkkusuikaleita :(.Ihastuin suikaleiden säntilliseen kokoon, kun itsekkin tehtaassa 11v työskennelleenä tiedän, ettei se aina sitä ole vaan suttuakin joukkoon pääsee.Ja hintakin oli mieluisa ;).
Nyt oli suikaleet isoja ja ei roikkunut läskit mistään reunasta.
Tässäpä ohje millä tän valmistin ja oli kyllä maittavaa.Ehkä juuri siksi, kun ei oo pääsyt kyllästymään valmiiden marinaadejen makuun.
600g marinoituja kinkkusuikaleita
½ kesäkurpitsa kuutioina
150g paprikaa ja papuja pakkasesta
kourallinen hillosipuleita
1 Knorrin lihanmakuista fond du chef kuutiota
1dl olutta
vettä niin paljon, että lihat peittyvät
½ dl kermaa
1tl kuivattua/rouhittua valkosipulia
½tl chilijauhetta
suurustin maissijauholla hieman
Kypsensin lihat tilkassa öljyä ja laitoin pataan.Lisäsin mukaan kaikki muut paitsi kerman ja vihannekset.Annoin muhia reilun ½ tuntia ja lisäsin kermaan sekoitetun maissijauhon ja vihannekset.Kypsensin vielä 3-4 minuuttia.Tarkistin maun ja syötiin riisin ja perunan kera.
Kommentit