1256940357_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

500g lehtitaikinaa

1,5dl aurajuustodippiä(kermaviiliin tehtyä estrellan kastikkeesta)

½pussia savupekonilastuja

sipuli pilkottuna

kirsikkatomaatteja puolikkaina

100g juustoraastetta

Sulata voitaikina ja kauli pellin kokoiseks.Levitä aurajuustodippi pohjalle ja siihen täytteet.

Päälimmäiseks juustoraaste ja kirsikkatomaatin puolikkaat.

225 asteessa n.30 minuuttia.

Jos et laita dippijauhetta kermaviiliin niin lisää maustetta.Oli tosi maukasta ja hyvää näin tehtynä.

Jos jotakuta ärsyttää,kun laitan aina et oli hyvää,niin koitan välttää huonojen reseptien laiton tänne ja laitan semmosia jotka on meidän perheelle  ainakin mieluisia.

Tätä kannattaa kyllä kokeilla.Noi savupekonilastut on maukkaita ja sisältää suolaa ja mausteita niin hyvin,ettei paljon muuta tartte.

Ja dippikastikkeet on kätevä käyttää piirakoihin tai laatikkoruokiin,jos niitä jää.