1995015.jpg
Meillä on uusi kamera ja en vaan osaa ottaa sillä hyviä kuvia =(.Millon on kirkkaita ja milloin vaaleita.Ehkäpä siihen oppii ajan kanssa =).Ruokakin oli kaksijakoista,kun tyttären kanssa tykkäsimme kovasti ja avomies ei tykännyt,kun oli liian kuivaa.Eli kannattaa paneutua perunalajikkeisiin ennen tekoa.Itse tein rosamundasta,kun luin että olisi hyvä uuniperunoiksi.Itse kastiketta suosittelen.Oli maukasta.
1prk creme fraichea 2%
1prk kermaviiliä
1prk tonnikalaa paloina
2rkl sinappikurkkusalaattia
1tl dijonsinappia(pippurin maku)
2dl pakastettua sipulisilppua
1tl yrttisuolaa

Sekoita ainekset ja laita maustumaan jääkaappiin perunoiden kypsymisen ajaksi.

Pese rosamunda perunat ja pistele haarukalla reikiä.
Pyöritä kevyesti öljyssä ja ripottele suolaa päälle.
225C uunissa n.tunti.