pohja:
½dl öljyä
1dl maitoa
1½tl savusuolaa
3dl jauhoja(käytin vehnää)
2tl leivinjauhetta
Taputin pohjan voidellun piirakkavuuan päälle,täytteet ja neste päälimmäiseksi.
Taikina oli ihanaa käsitellä.Ei tarttunut käteen ja kimmoisaa.
täyte:
10cm pala kesäkurpitsaa pilkottuna
2 isoa sipulia kuulotettuna pannulla ja maustoin sokerilla,suolalla ja punaviinietikalla
10 kirsikkatomaattia pienittynä
100 fetajuustoa paloina
50g kermajuustoa raasteena
päälle:
2,5dl ruokakermaa
2 kananmunaa
50g tuorejuustoa
aromimaustetta
tuoretta persiljaa
Uunissa 200 asteessa 30-40 minuuttia uunista riippuen.
keskiviikko, 7. syyskuu 2011
Kommentit