n.400g pastaa(itse käytin euroshopperin pikamakaronia)
400g naudan jauhelihaa
150g savupekonia
2 sipulia
purjon vihreä osa
5 tippaa vihreetä tabascoa
3rkl osterikastiketta

LIEMI:
litra vettä
2rkl osterikastiketta
1 lihaliemikuutio
125g juustoraastetta

1 kananmuna

Pilko pekoni ja sipulit.Paista pekonia hetki pannulla ja lisää sipulit ja jauheliha.
(öljyä ei tartte,kun pekonista irtoaa rasvaa)
Mausta tabascolla ja osterikastikkeella.

Kiehauta vesi,liemikuutio ja osterikastike.Sulata joukkoon juustoraasteesta suurin osa.
Voitele vuoka ja laita sinne raaka pasta ja jauhelihaseos.Sekoita.
Lisää joukkoon vähän jäähtynyt liemi ja kanamuna.
Päälle loput juustoraasteesta.
Uuniin 200 astetta ja 40 minuuttia.