1299967408_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1299967428_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

pohja:
2dl lämmintä vettä
½ pussia kuivahiivaa
1tl suolaa
0,4dl öljyä
n.2dl maissijauhoja
n.2dl sämpyläjauhoja
Sekoita lämpimään veteen suola,hiiva ja öljy.
Lisää jauhot ja vaivaa taikina kiinteäksi ja kohota kaksinkertaiseksi.

täyte:
1dl soijarouhetta
soijakastiketta
kasvisliemijauhetta
jauhelihamaustetta
2 pikkusipulia
100g emmentaljuustoraastetta
2dl turkkilaista joghurttia
1 kananmuna
n 10 kirsikkatomaattia pilkottuna

Laita soijarouhe kasvisliemijauheella ja soijakastikkeella maustettuun kuumaan veteen ja anna turvota n. 5-10 minuuttia.
Kuullota sipulit ja kippaa sekaan turvonnut soijarouhe ja mausta jauhelihamausteella.(tai muulla mausteseoksella)
Sekoita jäähtynyt täyte muiden aineiden joukkoon.
Tee taikinasta pieniä paloja ja taputtele ne litteiksi.Päälle pari rkl täytettä ja uuniin 225 asteeseen non 10-20 minuuttia.