1274200999_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt on ollut jo hetken aikaa tarjouksessa espanjalaiset parsakaalit ja kesäkurpitsa,joten niistäpä sitten tehtiin meidän ruoka.Pekonit antoivat kivan maun myös.

1274201025_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2kpl parsakaalia

1 kesäkurpitsa

1 kukkakaali

pussin pohja pakasteporkkanoita

1pkt pekonia

100g emmentalraastetta

n.7dl valkokastiketta,jonka maustoin mustapippurilla,suolattomalla yrttisekoituksella ja sormisuolalla.

(perusohje valkokastikkeelle:

80g rasvaa

80g jauhoja

1 ltr maitoa)

Pilkoin kaalit pienemmiksi paloiksi ja höyrytin  muutaman minuutin verran.Pilkoin kesäkurpitsat ja pekonit.

Ladoin voideltuun uunivuokaan kasvikset,pilkotut pekonit ja päälle juustoraasteen.Päälimmäiseksi maitokastike+ loraus ihanaa basilikaoliiviöljyä.

Uunissa 200 asteessa n.½ tuntia.

Kastikkeen määrä vähän vaihtelee millaiseen vuokaan laitat kasvikset.Mulla oli laakea vuoka,johon helposti menee enemmän,kun pieneen ja syvään.