Nyt on ollut jo hetken aikaa tarjouksessa espanjalaiset parsakaalit ja kesäkurpitsa,joten niistäpä sitten tehtiin meidän ruoka.Pekonit antoivat kivan maun myös.
2kpl parsakaalia
1 kesäkurpitsa
1 kukkakaali
pussin pohja pakasteporkkanoita
1pkt pekonia
100g emmentalraastetta
n.7dl valkokastiketta,jonka maustoin mustapippurilla,suolattomalla yrttisekoituksella ja sormisuolalla.
(perusohje valkokastikkeelle:
80g rasvaa
80g jauhoja
1 ltr maitoa)
Pilkoin kaalit pienemmiksi paloiksi ja höyrytin muutaman minuutin verran.Pilkoin kesäkurpitsat ja pekonit.
Ladoin voideltuun uunivuokaan kasvikset,pilkotut pekonit ja päälle juustoraasteen.Päälimmäiseksi maitokastike+ loraus ihanaa basilikaoliiviöljyä.
Uunissa 200 asteessa n.½ tuntia.
Kastikkeen määrä vähän vaihtelee millaiseen vuokaan laitat kasvikset.Mulla oli laakea vuoka,johon helposti menee enemmän,kun pieneen ja syvään.
Kommentit