Näinkin tavallisen ruuan ohje puuttui täältä blogista, niin ajattelin korjata tilanteen.

1313346021_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4 kananmunaa
1 dl kermaa/ruokakermaa
suolaa ja pippuria
ruohosipulia silputtuna
voita/öljyseosta paistamiseen

Vatkaa kananmunat ja kerma sekaisin ja mausta.Paista pannulla siirrellen massaa reunoilta keskemmälle, kunnes se kypsyy, mutta on silti ihanan mehukasta.

Munakokkelihan on hyvää ihan paahdetun leivän päällä, mutta meillä sitä syötiin täytettyjen paprikoiden/kesäkurpitsoiden ja jugurttikastikkeen kanssa.

Tää ruoka yhdistelmä on mun mielestä sen takia hyvä, että tätä voi syödä kylmänäkin.

Tässä meidän kahden annos:

1313346335_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Osassa oli täytteenä soijarouhe,cous cous seosta ja juustoa.Toisissa taas jauhelihaa soijarouheen tilalla.