Ohje on Rakkautta yli rajojen blogista.Vähän tuli mulla eri näköistä,mutta ihan siltä miltä pitikin maistui =).Tosi hyvää!!Chiliä laitoin vähemmän,kun mun tahna on niin tulista että vähemmästäkin määrästä tulee kyyneleet silmistä,vaikka tulisesta tykkäänkin.

2 rkl tomaattipyrettä

2 rkl chilitahnaa

1 tomaatti

1 sipuli

vajaa 0,5 dl öljyä

0,5-1 dl persiljaa

sitruunanmehua

 

Pilko tomaatti ja sipuli pieneksi. Sekoita tomaattipyre ja chilitahna. Itse käytän Turkista ostettua biber salcasia, mutta muutkin chilitahnat käyvät. Jos ei pidä niin tulisesta ruoasta, kannattaa chilitahnaa laittaa vähemmän. Omasta mielestäni acili ezmen pitää polttaa vähän suuta. Sekoita joukkoon tomaatti- ja sipulikuutiot sekä öljy. Pilko joukkoon persiljaa maun mukaan ja lisää vielä vähän sitruunanmehua. Itse en lisää dippiin ollenkaan suolaa.