Viikko sit käytiin Subwayssa,kun on ollu kauan puhetta siitä ,kun niil on hinnat noussu aika paljon.Ajateltiin et varmasti tarjottavakin on suurentunut..Ostettiin BB subi,jonka jaoimme kahteen osaan.Eli 15cm subi molemmille.Hinta oli 8.5e yhteensä(Tai hieman enepi.En muista tarkkaa hintaa)ja hinta olisi ollut kalliimpi,jos olisimme erikseen ostaneet 15 cm subin molemmille.(5,95 maksoi 15 cm sub)

Omalta kohalta oli subwayn käynti täys floppi.Oli kyllä NIIN mauton patonki,kun olla ja voi.BB subiin tuli broilerinfilettä ja pekonia+sit oma valintaiset salaattitäytteet+kastikkeet.

Ite patonki paahdettuna oli hyvä,mut muuten saa kyllä jäädä omalta osaltani siihen tuolla käynti.Lisäkkeet oli samanmoisia,mitä kotonakin laitetaan.Eli hinta oli kyllä aivan liian suuri tarjottavaan nähden.

No siitä kiukustuneena me teimme kotona täytettyjä patonkeja taas kerran ja hinnaltaan päästiin murto-osaan noista.

Oli lihapullia,kinkkua,juustoa,mozzarellaa,salaattia,kirsikkatomaattia,omatekemää salaatinkastiketta,maustettua creme fraichee,kananmunaa,kurkkua yms..

Tietenkään samaan makuun ei päästy patonkien kanssa,kun ei ollu semmosta uunia ,joka paahtas rapeeks,mut maultaan voittivat kyllä takuulla.

1255560827_img-d41d8cd98f00b204e9800998e