Tänään alkoi tehdä niin mieli voileipäkakkua, että tekasin semmosen aineista,joita kotona oli.

Täyteaineita mulla melki aina kotona onkin millä tän tein,mutta koristeluthan tietysti kärsii,kun kaupassa ei käy.

1297027955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana oli 9 viipaletta paahtoleipää (reunat kannattaa leikata)

Kostutin lihaliemellä.Noin 2-3rkl/pala.

täyte:

n.150g kinkkusuikaleita

paprikaa pilkottuna

herkkukurkkua pilkottuna

½prk Ehrström rahkaa

100g ruohosipulituorejuustoa

sichuaninpippuri+suolasekoitusta

päälle:

tuorejuusto/rahka/hampurilaiskastikesekoitusta

purjoa,kinkkua,paprikaa ja kirsikkatomaatteja

 

Levitä paahtoleivät kelmun päälle 3 vierekkäin ja 3 päällekkäin.Kostuta.Levitä täyte päälle ja rullaa kuin kääretortu kelmun sisään.Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään se tunti.Näissä kääretorttu mallisissa on se hyvä puoli, että kostuu nopeemmin,kun tavallinen voileipäkakku.Ja sen päälle voi lisätä kostuketta,jos tuntuu liian kuivalta,kun alkaa koristelemaan.

Tein tämän ihan kotiin,joten en poistanut edes paahtoleivän reunoja.Kostutin vaan enenpi.Muuten ne kyllä kannattaa positaa,niin saa nätimmän.