1239393572_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana käytin Pirkan valmista piirakkapohjaa,kun tyttö eilen teki persikkapiirakan ja niitä oli tarjouksessa kaks.Ja taikinoista sai valita vielä mitä otti siihen tarjoukseen Hymy

täyte:

250g savustettua lohta
100g purjoa
125g fetajuustoa
valkopippuria
kirsikkatomaatteja ihan kaks vaan =)
1dl maitoa
2dl kermaviiliä
2 kananmunaa

kuivattua tilliä maun mukaan.Itse laitoin monta rkl.

Levitä sulanut taikina piirakkavuuan pohjalle.Paista hetken purjoviipaleita pannulla.(Itse oon tykästynyt näin talvella Pirkan purjoviipaleisiin jota myydään pakastimessa 200g pussissa.Meillä toi pss maksaa 55 snt.)

Levitä päälle lohi ja fetajuustot.Sen päälle päällinen.Uunissa 225 asteessa n.30minuuttia