1258644710_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näitä kannattaa tehdä kerralla paljon,koska uunissa olo aika on aika pitkä.Tai kokeilla pitää uunia kovemmalla ja sekottaa ahkerasti välillä.

Liotin kikherneitä yön yli ja keitin noin tunnin.

marinadi:

soijakastiketta

currya

suolatonta lihamaustetta

Sekotin marinadin kikherneiden joukkoon ja laitoin herneet uunipellille.

Uunissa 200 asteessa reilu ½ tuntia.Päältä ihanan rapsakoita ja sisältä pehmeitä.Herneet imee tosi paljon mausteita.Pidin herneitä vajaan ½ tuntia uunissa ja maistatin tyttärellä,joka sanoi että ne maistui kylmälle hernekeitolle Silmänisku

Ei muuta,kun mausteita lisää ja vartin uuniin ja sit oli hyviä.Herneet maistui tosi suolasille ja mausteisille ennen uuniin laittoa,muttei uunista oton jälkeen.


Syötiin ihan sellaisenaan ja laitoin myös salaattiin.Mausteitahan jokainen voi itse laittaa oman maun mukaan.