1249504913_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1249504948_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä on mun tytär ollut nyt 5 päivän reissussa Latviaa kiertämässä ja ei oo tarttenu ruoka olla kovin kummosta eikä ajallakaan ole ollut väliä.Tässä yhen päivän eväs.

Salaatissa oli:

jääsalaattia

ruukkusalaattia

kurkkua

kirsikkatomaattia

ananasta

persikkaa

fetajuustoa

ruohosipulia

Täytettyihin patonkeihin tuli:

Pirkan esipaistettuja patonki

2rkl kermaviiliä
1rkl kurkkusalaattia
½tl zazikimaustetta
muutama kirsikkatomaatti
fetajuustoa
muutama siivu palvikinkkua
juustoa raasteena

Tuossa oli yhden patongin täyte.Eli patonkiin viilto päälle ja kaikki ainekset sekaisin ja viiltoon.

225 asteessa,kunnes pinta kauniin ruskea ja juusto ruskettunut.