IHANAA!!!Ja kannattaa koklata.
Resepti on Teresa Välimäen.Tein noin puolikkaan ohjeen ja kirjotan sen nyt tänne.
260g kirsikkatomaatteja
100 fetajuustoa kuutioina
2rkl oliiviöljyä
2rkl Rajamäen Mustapippuri Punaviinietikkaa
½tl suolaa
tl sokeria
kuivattua timjamia maun mukaan
Kuutioi juusto ja ripottele vuokaan tomaattien kera.Sekoita joukkoon mausteaineet.Paista 225 asteessa uunissa noin 15 minuuttia.Tarjoile hyvän leivän kera.
Itse tein arinarievästä paloja joihin laitoin öljyä ja valkosipulinkynnellä annoin makua leipiin.Samaan aikaan laitoin uuniin ja pidin noin 5 minsaa.
Tuo Rajamäen Mustapippuri Punaviinietikka sopii liha-ja kasvisruokien maustamiseen ja marinointiin.Mustapippurin maku ja tuoksu sopii erityisen hyvin myös öljypohjasiin salaatinkastikkeisiin.Joulunajan silliherkut ja joulusinappi saavat siitä tuoksuvaa voimaa.
Aromikkaita etikoita kypsytetään tammitynnyreissä vähintään 8 kuukauden ajan.Tuote tulee Piemonten hedelmäisten viinien alueelta Italiasta.
Kommentit