150 g juoksevaa margariinia

1,5 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

0,75 dl maitoa

1 kananmuna

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

2 omenaa

ananaspaloja

kanelia ja sokeria

Sekoita sula rasva ja sokeri kulhossa. Lisää joukkoon vehnäjauhot sekoitellen.

Ota 1 dl taikinaa tässä vaiheessa sivuun - se laitetaan piirakan päälle.

Lisää taikinaan muna, maito, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan ja asettele omenaviipaleet päälle.

Lisää päälle kanelia ja sokeria, sekä sivuun laitettu taikina.

Paista 200 asteessa 40-50 minuuttia, niin että pinta on rapean ruskea. Anna vetäytyä hetki ja tarjoile vaniljajäätelön kanssa!

Alkuperäisen ohjeen oli foodyyn lisännyt basilisko,mutta muutin täytteitä sekä paistoaika on pidempi,mitä alkuperäsessä ohjeessa.