1252953378_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva on mitäänsanomaton,mutta kannattaa kokeilla,jos tykkää makeista leivonnaisista.Kaveriks sopis hyvin vaniljajäätelö tai kastike.

Vuokaan:
50 g margariinia
1 dl fariinisokeria
0,5 tl inkivääriä
2 prk ananaspaloja


Taikina:
150 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
1 tl vaniljasokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl inkivääriä

Mittaa piirakkavuuan  pohjalle margariini pieninä nokareina, fariinisokeri ja inkivääri. Kuumenna vuokaa hetken aikaan 175 asteisessa uunissa niin, että rasva ja sokeri sulavat. Pyörittele vuokaa, jotta seos levittyy tasaisesti. Lisää ananaspalat.
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet, lisää taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Kaada taikina ananaksien päälle ja paista 175 asteessa uunissa 40–50 minuuttia. Kumoa kakku jäähtyneenä ja tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.

Ohje on otettu jostain sanomalehdestä aikoinaan ja siinä oli ananaksen tilalla raparperia.