Tässä muutama kuva tän juhannuksen ruuista.Kahdestaan oltiin ja syötyä tuli pikkuhiljaa päivän aikan.Siks ei annoskuvia löydySilmänisku

Monet näistä sopii kylminä syötäviks ja helppo tekosia,vaikka uunissa.

pekoniin käärityt perunat

1245441626_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hieman keitin perunoita valmiiksi.Sitten pieni pala pekonia ympärille ja liitoskohta alaspäin.Grillissä tai uunissa 200 asteessa,kunnes kypsiä.Kannattaa kokeilla tikulla,ettei tuu liian kypsiä.

broilerin reisipalat valmiiksi pintamaustettuja a'la Kariniemi

1245441814_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uusia perunoita,joita marinoin hetken broilerista valuneessa öljy/mausteseoksessa.Lisäsin hieman suolaa ja chiliä lisää.Paistoin uunissa 200 asteessa noin 30 minsaa.

1245441923_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Moilasen raakapakaste coctailpiirakoita,joihin tein levitteen

1245441982_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

levite:

100g paprika-chili tuorejuustoa
1rkl kevyt kermaviiliä
2rkl kevyt majoneesia
n.10g kylmäsavustettua poronpaistirouhetta
1 kevätsipulin varsi pilkottuna

poroistasalaattia

1245442210_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

jäävuorisalaattia

kurkkua

tomaattia

kevätsipulin varsia

punaista paprikaa

apetina fetajuustoa,jossa on aurinkokuivattua tomaattia mukana

kylmäsavustettua poronpaistirouhetta

fetajuuston maustettua lientä kastikkeeksi.

1245445397_img-d41d8cd98f00b204e9800998e